Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Ben jij dit grauwe weer ook meer dan zat? Heb jij genoeg van regen, wind, vergaderingen en/of huiswerk? Wij brengen jou alvast een lichtpuntje in de duisternis!

Omcirkel de volgende datum alvast in je agenda: 23 juni 2018! Op deze datum vindt het Marbella White Festival plaats! Dompel je onder in de jetset feeling die bij Marbella hoort en geniet van zon, muziek en luxe!

Kan jij niet naar Marbella? Dan brengen wij Marbella naar jou! Waan je met je voeten in het warme zand van de Costa del Sol, maar dan in Spaarnwoude! De line-up wordt zinderend!

🌴Adres: De Ven – Velsen Zuid (Spaarnwoude)
🌞Openingstijden: 13:00 – 23:00 uur
⛔Minimumleeftijd: 18 jaar
📞VIP: +31712032020 – vip@marbellawhitefestival.nl

🍜🔐Aanwezig: foodstands, gadgetstands, lockers, pinautomaten, pendelbussen, parkeerterrein naast het festival, kiss & ride

Pendelbussen rijden van Station Sloterdijk ( Barajasweg 4, Amsterdam) naar het festival en in de avond weer terug tot eind van het festival (tussen 20 en even over 23 uur).

Parkeerticket online: 9 euro ex fee (op de dag zelf zijn ze duurder)

Pendelbus tickets online: 7,5 euro ex fee (op de dag zelf zijn ze duurder, als de pendelbus tickets niet zijn uitverkocht)

 Informatie

Adres: De Ven – Velsen Zuid (Spaarnwoude)

Openingstijden: 13:00 – 23:00 uur

Minimumleeftijd: 18 jaar

Aanwezig: foodstands, gadgetstands, lockers, pinautomaten, pendelbussen, parkeerterrein naast het festival, kiss & ride

Menu